Despre proiectul “Direct Debit pentru Dezbateri”

Acest proiect de Debit Direct are ca țintă atragerea alumnilor asociatiei către activitățile curente și implicarea acestora din punct de vedere financiar.

Căutăm să ajungem la un flux constant de fonduri de la alumni organizației și părinții beneficiarilor, pentru a asigura sustenabilitatea financiară a structurilor și proiectelor din cadrul ARDOR. Beneficiarii principali sunt profesorii si elevii cu care lucram.

Despre ARDOR

Asociația Română de Dezbateri Oratorie și Retorică (ARDOR) și-a propus să dezvolte un cadru în care actualii elevi de liceu și studenți să învețe să devină viitori cetățeni implicați.

ARDOR promovează dezbaterile ca instrument educațional, de dezvoltare a abilităților de gândire critică, argumentare și exprimare în public din 1994, anul în care a fost fondată.

ARDOR functionează ca o rețea de 100 de cluburi de dezbateri, coordonate de cele 7 asociații regionale membre: ARDOR Banat, ARDOR Muntenia, ARDOR Transilvania, Asociația de Educație Socială, Disputa, Clubul de Dezbateri Academice Iași și Asociația Română de Gândire și Oratorie.

6.310
lei strânşi

15
donatori
în 2021

Sos. Iancului 10, Bl. 114B, Sc. B, Ap. 50
București
Tel. 0724171789