Despre campanie:

În România trăiesc cei mai săraci copii din UE, iar jumătate dintre aceștia trăiesc la sate, unde peste 225.000 merg la culcare flămânzi, în fiecare seară. Pe lângă efectele negative evidente asupra stării de sănătate, un copil hrănit insuficient nu poate da randament bun la școală, astfel că rata abandonului școlar în România a atins un nivel îngrijorător de 18%, cu mult peste media de 11% a UE.

Pentru a ieși din cercul vicios al sărăciei, acești copii au nevoie de educație și implicit de hrană adecvată și suficientă.

World Vision România își propune ca prin acest proiect să hrănească 2500 de copii nevoiași din județele Vâlcea, Dolj si Vaslui oferindu-le o masă caldă în fiecare zi. Masa va fi servită în cadrul școlii, unde copiii vor participa timp de 2 ore și la activități extrașcolare sub directa îndrumare a unui cadru didactic. Copiii își vor face temele şi astfel vor avea sansa să își îmbunătățească rezultatele școlare.

Despre organizația World Vision Romania:

De 27 de ani aducem nevoile celor mai vulnerabili copii pe agenda publică și milităm pentru respectarea drepturilor lor și desfăşurăm programe sociale de educaţie, protecţia şi participarea copilului, dezvoltare economică, sănătate.

Lucrăm cu comunitățile pentru a oferi copiilor din mediul rural șansa de a-și dezvolta potențialul șidea-șiconstruioviațădemnăși împlinită. Viziunea noastră pentru fiecare copilestesăsebucuredeviață,în toată plinătatea ei.

Rugăciunea noastră pentru fiecare suflet este să aibă voința pentru a-și împlini menirea.

353.486
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
PAINE