Despre campanie:

Centrul socio-medical de la Adunații Copăceni va fi singurul de acest gen din România şi Europa de Est, oferind o alternativă sustenabilă pentru copiii cu boli rare, incurabile și familiile acestora.

Beneficiarii vor lua parte la serviciile gratuite pe care centrul le va desfășura cu ajutorul personalului specializat pentru a le oferi sprijin, tratament și îngrijire. Centrul va avea o unitate cu 12 paturi destinată copiilor care suferă de o boală rară, spații de cazare pentru tabere de copii și pentru familiile aflate în situații limită, dar şi un centru de terapie revoluţionar care va aduce elemente de tehnologie în procesul de îngrijire al copiilor.

Totodată, aici va exista un spațiu pentru conferințe și traininguri pentru părinții copiilor aflați în grija centrului. Prin contactul cu cei mai buni specialiști, centrul HOSPICE de la Adunații Copaceni va oferi părinților un sprijin pentru ca aceștia să fie independenți și să poată îngriji mai bine și ușor copiii.

Mai multe detalii la: http://copaceni.hospice.ro.

Despre HOSPICE Casa Speranței:

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 26.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

35.809
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
OPTIMISM