Despre campanie:

Oganizăm Olimpiada Inocenților anual, din 2007, cu scopul de a pune accentul pe potenţialul copiilor cu dizabilităţi, dorim să arătăm că având suportul comunităţii, copiii cu dizabilităţi din România pot avea succes și pot lupta împotriva marginalizării cu care se confruntă de-a lungul vieţii. Sprijinul și înţelegerea din partea comunităţii sunt esenţiale pentru ca acești copii să aibă șanse reale la integrare socială.

Ajutorul voluntarilor în cadrul evenimentului este vital. Contribuim la dezvoltarea unei întregi generaţii, care să recunoască faptul că oamenii sunt diferiţi și nu pot fi definiţi prin prisma dizabilităţilor lor.

Ne dorim ca banii stranși în urma campaniei să acopere costurile de organizare a Olimpiadei Inocenților din luna mai, anul 2020, o sărbătoare atât de așteptată de acești copii speciali, o sărbătoare a prieteniei, acceptării și nediscriminării.

  • Peste 300 de copii, tineri și adulți cu dizabilități participă anual la Olimpiada Inocenților.
  • Olimpiada Inocenților beneficiază în fiecare an de sprijin din partea a peste 200 de voluntari.

Despre Fundația Inocenți:

Fundatia Inocenți / Romanian Chilren s Relief (RCR) sprijină copii și familii în dificultate și desfașoară activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Scopul nostru este să ne asigurăm că toți copiii cu nevoi speciale sau dezavantajați din punct de vedere socio-economic, primesc sprijinul de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim în viață.

Echipa și programele noastre inspiră încredere, creează soluții, dovedesc integritate, arată respect față de oameni, împărtașesc și celorlalți din expertiza lor, se concentrează pe sustenabilitate, raportează totul în mod transparent, inițiază schimbări la nivel de societate, își asumă responsabilități și îi sustin pe cei care au nevoie de o nouă șansă.

Angajații fundației noastre, împreună cu voluntarii, lucrează în spitale, școli, centre de plasament, la domiciliul beneficiarilor sau în comunitate, pentru a le oferi sprijin atât copiilor, cât și familiilor acestora.

296
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
OLIMPIADA