Gala Zetta – Ajuta-ne sa ajutam! 2019 ‘, o campanie de anvergura sustinuta de Andreea Marin si initiata de medicul Dragoa Zamfirescu, este o premiera in Romania. Aceasta are ca scop strangerea de fonduri pentru consumabilele care se vor folosi la 50 de operatii gratuite, pentru cazuri grele (arsuri, accidente grave, malformatii copii si maturi, membre amputate etc) care se vor face la noi in tara.

Despre Asociatia Zetta:

Continuarea Campaniei “AJUTA-NE SA AJUTAM” lansata in anul 2018 impreuna cu Andreea Marin si care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru consumabilele care se vor folosi la 50 de operatii gratuite, pentru cazuri grele (arsuri, accidente grave, malformatii copii si maturi, membre amputate etc) care se vor face la noi in tara.

Avand in vedere ca in doar 5 luni s-au realizat peste 50 de interventii gratuite pentru pacientii Campaniei “Ajuta-ne sa ajutam” din anul 2018, iar numarul pacientilor creste de la luna la luna, dorim sa continuam operatiile gratuite si in anul 2019. Astfel, scopul CAMPANIEI “AJUTA-NE SA AJUTAM” 2019 este acela de a strange fonduri pentru consumabilele care se vor folosi la inca 50 de operatii gratuite, pentru cazuri grele (arsuri, accidente grave, malformații copii si maturi, membre amputate etc) care se vor face la noi in tara. Obiectivul nostru este de a strange 50.000 de euro necesari celor 50 de interventii chirurgicale realizate pro bono de echipa de medici.

Concret, 10 medici si-au dat seama ca sunt mult mai puternici impreuna si ii pot ajuta mult mai usor pe cei aflati in suferinta, care-si pun nadejdea in ei. Asa ca acesti medici au decis sa-si puna priceperea, experienta, timpul si sufletul in sprijinul a 50 de oameni care au mare nevoie sa fie salvati. Cei 10 medici vor intra impreuna in sala de operatie de 50 de ori, pro-bono, dincolo de munca lor de zi cu zi, si vor face tot ce tine de ei pentru a veni in sprijinul celor care sunt în punctul de a-si pierde speranta.

8046
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8838