Extindem Secția de Cardiochiurgie a Spitalului Marie Curie! Donează 2 Euro lunar, iar NN dublează donația ta.

Suntem Asociația Inima Copiilor, ONG fondat în 2006. Dezvoltăm și finanțăm proiecte care vin în ajutorul copiilor născuți cu malformații cardiace sau cu alte probleme grave de sănătate.

Am construit sau amenajat 4 secții în Spitalul de copii Marie Curie din București: Cardiochirurgie, Terapie intensivă nou-născuți, Cardiologie și Neurochirurgie. Am creat și sprijinim prima Bancă de lapte matern din România.

Susținem financiar misiunile medicale de la Marie Curie, în care medici cu experiență vin din străinătate și operează, alături de chirurgi români, copii bolnavi de inimă. Am participat la renovarea și modernizarea Secției de Terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Județean Constanța.

Construim un heliport la Marie Curie și tot acolo extindem Secția de Terapie Intensivă nou-născuți. Ajutăm cu aparatură secții de terapie intensivă neonatală, de cardiologie și cardiochirurgie pediatrică și maternități din mai multe orașe din țară.

Extinderea Secției de Cardiochirurgie a Spitalului de copii Marie Curie înseamnă dublarea capacității ei: 400 de copii vor putea fi operați pe inimă la Marie Curie, an de an.

Această secție este amenajată chiar de noi, între 2009 și 2011, și este unul dintre cele mai moderne spații medicale din România, inclusiv după standardele anului 2021.

Încă de la început am avut în plan extinderea ei, care este acum posibilă pentru că spațiul necesar devine disponibil în 2022. Concret, este vorba despre:

  • amenajarea celei de-a doua săli de operații
  • 15-20 de locuri de terapie intensivă cardiacă (acum sunt 6)
  • 25 de locuri în saloanele în care vor fi îngrijiți copiii înainte și după operații
  • reamenajarea și modernizarea spațiilor și a aparaturii specifice
  • o suprafață totală de peste 1.900 m2 (de la 745 m2 acum)

Tot ce am făcut până acum a fost posibil doar cu sprijinul financiar pe care l-am primit permanent de la oameni și de la companii.

Am realizat lucruri extraordinare din donațiile prin SMS primite de la numeroșii noștri susținători. În campania de strângere de fonduri din 2009, pentru construirea Cardiochirurgiei de la Marie Curie, am adunat în acest mod nu mai puțin de 650.000 de euro!

Contăm și acum pe fiecare euro pe care îl primim din donațiile lunare printr-un SMS cu textul LOVE trimis la 8844.

În plus, NN, unul dintre ce mai vechi parteneri ai noștri, ne este din nou alături, printr-o donație de 500.000 euro și angajamentul că va dubla toate donațiile pe care le primim prin SMS.

Detalii pe LOVE.inimacopiilor.ro.

 

358.134
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
LOVE