In fiecare iarna zeci de mii de copii merg la scoala in incaltari stricate, invechite sau total nepotrivite. Cu un mic efort, putem incheia povestea asta. 

Reluam si in aceasta iarna provocarea #mergdescult prin care toti cei care doresc sa ne sustina cauza pot dona 4E prin SMS, la numarul 8849, cu textul GHETE. Toti banii stransi se vor transforma in perechi de ghetute nou-noute pentru copii. Poti sa vezi exact cati bani s-au strans si cat inseamna asta in perechi de ghetute pe www.worldvision.ro. 

Despre World Vision:

Un copil care traieste in saracie extrema creste cu riscul de a nu se putea integra niciodata intr-o  societate  care i-a neglijat drepturile elementare la hrana, educatie si sanatate. In satele sarace din Romania, multi frati merg cu randul la scoala, pentru ca nu au doua perechi de incaltaminte si fac cu schimbul. Alte mii de copii merg la scoala in incaltari stricate, invechite sau total nepotrivite. Sau renunta sa mai mearga pentru ca rad copiii de ei. In iarna aceasta, ne propunem sa oferim 7000 de perechi de ghete copiilor care au atat de mare nevoie de ele.

11055
SMS-uri trimise

Donează
4€

Trimite un SMS la
8849