De peste 20 de ani, „FDP – Protagonisti in educatie” este alaturi de persoane vulnerabile, copii si familii in saracie extrema, afectati de dezastre, cu dificultati in a-si duce traiul zilnic. Ne preocupa asigurarea celor necesare unui trai normal (hrana, locuinta, imbracaminte, rechizite, etc.) dar si asigurarea accesului la educatie pentru un viitor mai bun.

Pe 26 Nov 2019 in Albania a avut loc un cutremur devastator, cel mai puternic din ultimul secol in aceasta regiune. 51 de persoane au murit, 900 de raniti si 4.000 de persoane au ramas fara locuinte. 4 tabere de corturi au fost organizate pentru persoanele sinistrate iar autoritatile cauta solutii temporare de cazare in hoteluri. In acest context, Asociatia FDP-Protagonisti in educatie, se alatura initiativei demarate de oraganizatia partenera SHIS din Albania pentru a oferi ajutor de urgenta populatiei sinistrate din Albania.

Campania “Romania Ajuta Albania!” invita toti romanii sa fie aproape de poporul albanez, popor de care ne leaga sufleteste si Imnul Albaniei compus de romanul Ciprian Porumbescu (“Pe-al nostru steag e scris Unire”). Campania isi propune strangerea de fonduri pentru ajutorarea celor 5000 de persoane afectate.

30
SMS-uri trimise

Donează
2€

Trimite un SMS la
8827