Sta in puterea noastra sa schimbam ceva in bine in lumea in care traim”. Acesta este motto-ul Campaniei “Pretuieste Viata”, destinata luptei impotriva COVID-19. Miscarea umanitara isi propune sa sprijine autoritatile statului, sistemul medical sufocat de responsabilitati pe perioada crizei coronavirusului, precum si persoanele vulnerabile, prin donatii in obiecte necesare si bani pentru a acoperi nevoi direct legate de lupta impotriva virusului. Sprijinul societatii civile este absolut necesar intr-o astfel de perioada si fiecare gest umanitar devine un ajutor real. Donatiile prin sms dau sansa majoritatii sa faca un gest de omenie, in contextul in care solidaritatea este foarte importanta, si-a dovedit de multe ori puterea, si nu oricine isi permite sa faca donatii consistente.

Descriere organizatie:

Fundatia Pretuieste Viata deruleaza campanii umanitare, pe teme de sanatate, educatie, drepturile omului, advocacy sau pentru un jurnalism de calitate. Conceptul a fost folosit ca o “umbrela” pentru campaniile umanitare gandite si/sau realizate de catre presedintele fundatiei, Andreea Marin, de-a lungul ultimilor 25 ani.

Intr-o lume in care valorile sunt inversate, in care roata se roteste prea repede pentru a mai vedea ce nevoi are cel pe langa care trecem in graba, in care ne crestem copiii cu teama ca „modelele” si tentatiile oferite la orice pas sunt departe de aspiratiile oamenilor cu cei 7 ani de acasa, intr-o societate in care batranii nostri apun uitati de lume, lipsiti de o elementara ingrijire dupa o viata de munca, “Pretuieste viata” devine locul care aduce impreuna oamenii dispusi sa cladeasca, sa asculte, sa ofere, sa iubeasca, sa gandeasca in spirit de echipa, sa invete, sa calatoreasca pana departe. “Pretuieste viata” e deschiderea spre bine de care avem nevoie pentru a face pasi inainte, partea plina a paharului, spatiul in care cunoastem oamenii care sfintesc locul, eroii zilelor noastre fara nume sonore. Si tu poti fi unul dintre ei, raspunde apelului nostru, avem nevoie de sprijinul tau! Iti multumim!

 

36759
SMS-uri trimise

Donează
2€

Trimite un SMS la
8825