Daruieste Viata sprijina spitalele din Romania in lupta cu COVID-19. Pe masura ce numarul de cazuri va creste exponential, sistemul medical va fi inundat de sute si mii de cazuri care vor avea nevoie de ingrijire medicala. Niciun sistem nu poate fi pregatit pentru un astfel de aflux de pacienti. Obiectivele noastre sunt: protejarea personalului medical prin achizitia de echipament de protectie si cresterea capacitatii spitatelor de a ingriji un numar cat mai mare de pacienti, prin achizitia de aparate de ventilatie mecanica si alte echipamente medicale.

Medicii sunt masca noastra de oxigen.

In lupta cu COVID-19 ei sunt cei mai expusi la virus. Au nevoie de protectie pentru a putea lupta cu virusul si salva vieti. Odata ce numarul de cazuri va creste exponential, mii de oameni vor avea nevoie ingrijire medicala, multi dintre ei de aparate de ventilatie. Niciun sistem medical nu va fi pregatit pentru un numar atat de mare de pacienti.

Sprijina spitalele din Romania, donand pentru achizitia de echipament de protectie, aparate de ventilatie si alte echipamente necesare in lupta cu virusul. Impreuna reusim.

259100
SMS-uri trimise

Donează
2€

Trimite un SMS la
8826