Despre campanie:

Salvați Copiii România a pornit campaniile de strângere de fonduri de la un adevăr extrem de dur. În România, mor de două ori mai mulți copii în primele luni de viață, față de media europeană, iar una din cauzele majore ale deceselor infantile este prematuritatea.

O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Până acum noi, cei de la Salvați Copiii, am echipat cu aparatură performantă 88 de maternități și secții de nou-născuți cu 515 de echipamente medicale moderne în valoare de peste 3.000.000 de euro, contribuind la salvarea a peste 42.000 de copii.

Dorim să continuăm, împreună. Ajută și tu la modernizarea maternităților, donând 2 euro lunar prin SMS la 8844 cu textul SALVEZ. Oferă un gest pentru o viață!

Descrierea organizației Salvați Copiii:

Salvaţi Copiii România este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit, care militează activ pentru drepturile şi protecţia copilului în România, din 1990, în acord cu prevederile Convenţiei Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului.

Programele organizaţiei sunt adresate tuturor copiilor, cu o atenţie deosebită către cei aflaţi în situaţii dificile – copiii din comunităţile dezavantajate, copiii victime ale violenţei, exploatării prin muncă, traficului sau neglijării, copiii refugiaţi etc. În cei peste 28 de ani de activitate, peste 1.750.000 de copii au fost implicați în programele și campaniile Salvați Copiii.

Organizația are filiale în 11 județe (Argeș, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Hunedoara, Iași, Mureș, Neamț, Suceava, Timiș, Vaslui), peste 6.000 de membri și 2.000 de voluntari activi. În 2017 am cuprins în programele de educație, protecție și informare 251.318 copii, 27.945 cadre didactice, asistenți sociali, alți specialişti și 46.542 de părinți.

499.522
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
SALVEZ