Asociația Inima Copiilor are ca scop ajutorarea copiilor cu problem medicale grave, în special a celor cu probleme cardiace. În acest sens ne străduim să dezvoltăm proiecte durabile, care să ofere soluții pe termen lung pentru cât mai mulți pacienți. Astfel, am construit 4 secții în Spitalul de copii Marie Curie din București: cardiochirurgie, terapie intensivă nou-născuți (împreună cu Fundația Vodafone), cardiologie (împreună cu NN Asigurări și Linde Gas România) și neurochirurgie, în care anual sunt tratați mii de copii. De asemenea, am încheiat lucrările de reconstrucție și modernizare a Secției de terapie intensive nou-născuți din cadrul Spitalului Județean Constanța (împreună cu Fundația Vodafone și Asociația Dăruiește Aripi).

Secția de terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Marie Curie din București este cea mai modernă din estul Europei și în ea sunt tratați, în cele mai bune condiții, cei mai grav bolnavi nou-născuți din România. Din păcate însă, capacitatea secției este în permanență depășită iar pe lista de așteptare se află întotdeauna între 10 și 30 de copii. Mulți dintre aceștia se pierd înainte de eliberarea unui post de tratament. Pentru a rezolva această problemă, vom construi un nou corp de spital care va extinde actuala secție cu 20 de posturi de tratament, o sala de operații pentru nou-născuți, RMN neonatal dedicat, spații dedicate pentru părinți și multe altele.

Avem nevoie de 5.000.000 Euro pentru ca, în fiecare an, 500 de nou-născuți cu probleme grave de sănătate să beneficieze de cele mai bune condiții de tratament.

1.303.875
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
BINE