Scopul principal al campaniei este sporirea conștientizării la nivel național asupra problemelor persoanelor cu tulburari din spectrul autit (TSA).

Fondurile stranse vor fi direcționate către construirea unui centru residențial în Prejmer, Brașov unde adulții cu TSA pot locui într-un mod semi-independent, impreună cu personal calificat în incinta centrului. După finalizarea centrului o micro-fermă și o grădină de legume vor fi amenajate pentru a ajuta centrul să devină mai sustenabil și pentru a oferi locatarilor o ocupatie. Terapia ABA (applied behavioural analysis) va fi parte din programul de dezvoltare.

Centrul residențial este destinat tinerilor de la centrul de zi Copiii de Cristal din Brașov, care vor putea locui în incinta centrului fără părinți sau îngrijitori.

Vrem ca acest centru residențial să devină un sanctuar pentru adulții cu TSA care nu pot să se descurce în mod independent, sa reprezinte un simbol al speranței, un simbol a ceea ce putem realiza împreună cu o comunitate unită în jurul unui obiectiv nobil.

188
SMS-uri trimise

Donează
4€

Trimite un SMS la
8863