Asociația Misiunea Speranță pentru România se implică din anul 2009 în ajutorarea cazurilor umanitare și sociale, cum ar fi: adulți și copii bolnavi de Cancer, Leucemie sau alte boli grave, copiii străzii, bătrânii străzii, familii sărace, etc.

Ianis, la numai 4 ani, a fost diagnosticat cu Leucemie, o veste grea ce a schimbat cursul vieții lui și al familiei sale. Părinții au hotărât să meargă în Italia, la Bambino Gesu, pentru a-i oferi micuțului șansa la un tratament adecvat și speranța la o viață sănătoasă. Drumul către vindecare va fi lung. Tratamentul este estimat să dureze aproximativ 2 ani, cu condiția ca totul să decurgă bine. Primul an presupune spitalizare și tratament, iar al doilea an implică călătorii frecvente din România la Roma, pentru investigații și analize complexe. Va fi nevoie de numeroase analize de sânge și tratamente iar părinții lui speră din toată inima că nu vor întâmpina complicații pe parcursul acestui drum dificil. Urgența de a strânge fondurile necesare este vitală. Este nevoie să adunăm suma de 28600 Euro pentru a acoperi cheltuielile personale legate de boală și costurile chiriei în Italia pe durata șederii. Situația familială este dificilă, tatăl renunțând la tot pentru a fi alături de Ianis, mama fiind gravidă. Ianis și familia lui au nevoie de sprijinul nostru.

Orice ajutor este binevenit în acest moment critic! Cu un SMS la numărul 8829 cu textul “Ianis” poți face o diferență în lupta lor împotriva bolii.

97
SMS-uri trimise

Donează
2€

Trimite un SMS la
8829