De cele mai multe ori, sistemul educațional de stat românesc dezamăgește și frânge aripile copiilor. Le știrbește creativitatea, le umbrește calea către viitor și transformă școala

într-un loc pe care ajung în cele din urmă să-l deteste. Țeapăn și rigid, neadaptat

vremurilor pe care le trăim, sistemul educațional românesc pică an de an toate examenele, rămânând corigent la empatie, adaptabilitate, inovație și dezvoltarea personală a elevilor și a profesorilor.

Însă atunci cînd educația eșuează, întreagă societate eșuează. 

Școala Încrederii vine ca răspuns la aceste probleme, printr-un program în care lucrăm 5 ani cu fiecare școală și prin care transformăm modul în care se face educație în România. Creăm un nou model de școală românească în care fiecare copil contează, profesorii au grijă de elevi, directorii sunt lideri și părinții se implică.

După 2 ani de la lansare, Școala Încrederii lucrează deja cu 200 de școli și grădinițe de stat din 36 de județe din România, o comunitate de 100.000 de copii și 10.000 de adulți. Alte 177 de școli sunt pe lista de așteptare.

Cu ajutorul susținerii tale, fiecare școală din România va deveni o comunitate a încrederii, curajului, bunătății și bucuriei. Trimite SMS la 8845,  donează lunar 2 euro și ajută un copil să învețe într-o Școală a Încrederii

Pentru că fiecare copil, din fiecare școală, contează.

1.103
SMS-uri trimise

Donează
2€ /luna

Trimite un SMS la
8845

Cod
INCREDERE