De mai bine de 10 ani, Dăruiește Viață construiește și reconstruiește secții, spitale, speranțe, investind peste 43 mil. euro în sistemul medical din România, fonduri strânse exclusiv din donații și sponsorizări. Dăruiește Viață a oferit sprijin bolnavilor de cancer în relația cu Autoritățile, a modernizat mai multe secții de oncologie din țară (Brașov, Timișoara, Cluj, București) și a demarat cel mai mare proiect de implicare socială din ultimii ani: construcția Spitalului de Copii de la București.

În prezent, peste 350.000 de persoane fizice și peste 7.000 de companii fac parte din comunitatea #NoiFacemUnSpital. Fondatoarele Asociației au schimbat un Ordin de Ministru pentru a facilita accesul pacienților cu boli grave la tratament în UE. Dăruiește Viața s-a implicat activ și în perioada pandemiei de coronavirus, ridicând două unități modulare de triaj la Sibiu și la București, Spitalul Modular 1 Elias pentru pacienții cu COVID-19 (o investiție de aprox. 2.6 mil euro), Spitalul Modular 2 Piatra Neamț (o investiție de aprox. 2.7 mil euro) și sprijinind cu echipamente de protecție și echipamente medicale peste 140 de unități de îngrijire, din 102 orașe.

În total, Dăruiește Viață, cu sprijinul donatorilor și sponsorilor, a distribuit 17 tone de echipamente de protecție în toată țara.

492
SMS-uri trimise

Donează
10€ la 8843
Cod: SPITAL