Asociația Filantropică Sfântul Onufrie are sediul în localitatea Florești, județul Cluj și a fost înființată în mai 2013, având certificat de acreditare ca furnizor de servicii sociale. Începând de atunci, asociația împreună cu toți binefăcătorii, au început construcția proiectului de suflet Așezământul pentru copii Sfântul Onufrie care oferă un mediu familial armonios, îngrijire, educație, călăuzire spirituală și suport emoțional copiilor separați temporar sau definitiv de părinți.

Așezământul social pentru copii Sfântul Onufrie cuprinde 2 case de tip familial, organizate în așa fel încât să poată găzdui fiecare câte un număr de maxim 12 copii conform reglementărilor în vigoare, paraclisul Sfântului Onufrie și un imobil multifunctional, iar în prezent găzduim 19 copii care beneficiaza de scolarizare si integrare in societate. Proiectul pe care dorim sa il desfasuram timp de un an de zile se numeste „ Toti copiii au nevoie de iubire! Construim impreuna” și isi doreste construirea a 2 case pentru CORP 3-4 a Asezamantului si aducerea a inca 24 copii de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului fie din Cluj-Napoca, fie din județele Maramures sau Salaj, acestia fiind beneficiarii proiectului. Astfel, proiectul va rezolva nevoia a inca 24 de copii, copii orfani, copii lipsiți de mijloace de existență și copii proveniți din familii dezorganizate sau cu risc, cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani. Obiectivul proiectul consta in strangerea a 130.000 euro pentru realizarea constructiei celor 2 case de la Asezamantul Sfantul Onufrie.

Ca si obiectiv nonfinanciar, ne dorim sa promovam Asezamantul pentru copii Sfantul Onufrie intr-o scara geografica mai larga si sa setam un exemplu de bune practici pentru altii, astfel incat cat mai multi copii sa poata beneficia de ajutor.

15.179
SMS-uri trimise

Donează
2€ /luna

Trimite un SMS la
8845

Cod
ORFAN