Încă o șansă pentru animale: Activități de protecția animalelor și campanii de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, cu sau fără stăpân – Asociația „CLAUDIA Încă o șansă”, este o organizatie non-profit, cu sediul în Piatra-Neamț, cu rază de activitate pe întreg județul Neamț.

Încă de la înființare, din 2021 până în prezent (aprilie 2023), am realizat peste 3100 de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, din fonduri proprii.

Dorim ca în anul 2023 să reușim să realizăm încă 1500 de sterilizări gratuite pentru a reduce fenomenul abandonului și al animalelor fără stăpân din județul Neamț.Campaniile de sterilizări sunt o alternativă etică a practicii eutanasiei din adăposturile publice, oferind o soluție umană și demnă atât pentru animale, cât și pentru oameni.

Facem un apel către toți cei care consideră că sterilizarea este singura soluție umană de a combate fenomenul animalelor hoinare să ne susțină în acest demers prin campania de donație prin SMS.O singură sterilizare poate preveni abandonul a 66.000 de pui în 6 ani. Întreaga noastră activitate este transparentă și disponibilă pe facebook, pe pagina Încă o șansă, dar și pe website www.claudiaincaosansa.ro.

Vă mulțumim!

251
SMS-uri trimise

Donează
2€

Trimite un SMS la
8833