Prin accesarea acestui site esti deacord cu faptul ca folosim cookies

De ce Debit Direct?

Cel mai bun mod în care îți poți demonstra sprijinul pentru o organizație neguvernamentală care oferă servicii sociale, civice și de mediu este să o susții pe termen lung prin donații recurente. Dacă te preocupă educația copiilor din familii sărace, salvarea râurilor de munte sau transparentizarea autorităților publice, mandatează organizația care te-a convins că face lucrul acesta cel mai bine să îl facă pe termen lung. Donează lunar și, oricât de mică ar fi suma pe care ți-o permiți, nu uita că face o diferență pe termen lung în capacitatea ONG-ului de a oferi acele servicii constant.

Parteneriatul stabilit prin Debit Direct îți dă posibilitatea și să cunoști mai bine organizația, să fii ținut la curent cu ce face (și cu ce face exact cu banii de la tine), să ți se recunoască donația și, mai ales, să intri într-o comunitate activă și dedicată de oameni care pun binele comun deasupra binelui propriu. Sau poți, la fel de bine, să alegi să nu știi nimic. Cum crezi tu că îți e mai bine.

Nu în ultimul rând, donația prin Debit Direct este o metodă sigură și sub controlul tău absolut. O poți mări, scădea sau întrerupe oricând, în funcție de ce știi tu mai bine despre bugetul și prioritățile tale.

Partner logo