Prin accesarea acestui site esti deacord cu faptul ca folosim cookies

Climb Again: Pune-te in ochii lor!

Misiunea Climb Again este de a oferi o viata normala persoanelor cu dizabilitati – adica sa le creeze un cadru in care sa isi atinga potentialul lor, la fel cum fac persoanele fara dizabilitati, cu focus pe dezvoltarea abilităților de viață independentă și de reintegrare socială.

Asociația Climb Again este o organizație non-guvernamentală afiliată la Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE), fondata si condusa de Claudiu Miu, fost campion balcanic de escalada.

Credem că misiunea noastră e întregită de sprijinul psihologic, terapeutic, social și material pe care îl acordăm tinerilor cu dizabilități, în special acelora cu deficiență de vedere. Lucrăm cu ei atât în sens terapeutic, cât și cu perspective competiționale, în conformitate cu normativele emise de Federația Română de Alpinism și Escaladă și cu cerințele strategiilor elaborate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Organizam sesiuni in Centrul Climb Again, in centrele comerciale de escalada din Bucuresti si in panourile special construite de noi in salile de sport din cadrul scolilor speciale, si am organizat si caravane in tara la scolile de profil.

 

CENTRUL DE INCLUZIUNE SOCIALA PENTRU NEVAZATORI Copiii si tinerii cu deficiente de vedere din Romania traiesc izolati, adesea marginalizati, cu perspective foarte mici de a se integra si din pacate avem cea mai mare rata de somaj din Europa (90%).In ultimiii trei ani – copiii si tinerii care au facut terapie la Climb Again s-au transformat complet. Au devenit modele pentru ceilalti si au castigat medalii la campionate internationale de paraclimbing. Au invatat sa mearga singuri prin Bucuresti cu metroul si autobuzul. Este momentul sa ajutam mai mult, sa crestem impactul pentru mai multi copii – si pentru asta vrem sa lansam primul Centru pentru copii cu dizabilitati din Europa.

Avem nevoie de suport pentru sustinerea costurilor lunare pentru fiecare beneficiar (NOTA: beneficiarii primesc servicii integral gratuite de la Climb Again)

 

Partner logo