Prin accesarea acestui site esti deacord cu faptul ca folosim cookies

Copii in dificultate: Fericirea prin ochii unui copil

Descrierea organizatiei:

Fundația Copii În Dificultate este  prima organizație caritabilă din România, fondată în 1990.

18.000 de copii au găsit aici siguranță, îngrijire medicală, speranță și afecțiune. Este vorba copii cu nevoi speciale din România,  care suferă de boli incurabile sau în fază terminală, sunt infectați cu HIV/SIDA, au tulburări din spectrul autist sau au fost abandonați. În prezent, în centrele Fundației CID se află peste 100 de  copii, care trăiesc înconjurați cu dragoste și multă pricepere, dar cu resurse financiare limitate.

Poveștile copiilor sunt absolut cutremurătoare. Cei mai mulți au ajuns aici după ce au fost abandonați de familiile în care s-au născut sau după ce doctorii nu le-au mai dat nici o șansă să se facă bine. Locul în căsuțele Fundației CID este ultima și singura lor speranță. Aici, fiecare zi de viață este considerată un dar și angajații centrului fac tot posibilul ca să le aline copiilor existența chinuită și de cele mai multe ori incertă.

Pentru unii,  sunt doar cifre într-o statistică. Pentru Fundația Copii în Dificultate sunt misiunea supremă. O misiune care este o permanentă luptă contra – cronometru cu neputința și cu bolile incurabile. 

Descrierea proiectului:

Panglica din denim albastru este  semn pentru recunoașterea bolilor genetice rare și ajută la unificarea unei comunități fracturate de mii de maladii mici, care nu au avut  voce colectivă.

Campania Jeans4Dreams își propune să îi ajute pe copiii care suferă de boli incurabile ori în faze terminale, infestați cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist, abandonați. Pentru acești copii contează fiecare clipă de bucurie, fiecare vis împlinit. Fiecare zi de viață în plus.

 Este proiectul care pune blugii în circuitul viselor.

Oamenii, orice vârstă ar avea, au visuri, speranțe. Unora le stă în propriile puteri să își împlinească visurile. Pentru cei care nu au această șansă, speranța ești tu. O donație le poate oferi copiilor sprijiniți de Fundația Copii În Dificultate bucuria de a trăi încă o zi.

Vorbind despre visuri, îți amintești vremea în care visai să ai o pereche de blugi? Se întâmpla în copilărie, în adolescență. În perioada Dreams4Jeans. Personalități din întreaga lume, având în memorie perioada în care visau o pereche de jeans ne susțin eforturile.

Îmbrăcați în jeans suntem mai mult sau mai puțin la fel. Și ne simțim aproape de noi înșine și de ceilalți. Fiecare zi în plus stă în mâinile noastre.

www.jeans4dreams.ro

Partner logo