Prin accesarea acestui site esti deacord cu faptul ca folosim cookies

HOSPICE Casa Sperantei: Prețuim fiecare clipă de viață

HOSPICE Casa Sperantei este organizatia non-profit care a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. Infiintata in 1992 la Brasov, HOSPICE si-a stabilit o viziune clara: ca toti pacientii cu boli incurabile sa beneficieze de servicii adecvate de ingrijire paliativa, la momentul potrivit, pentru a trai cu demnitate fiecare clipa, alaturi de cei dragi.

Ingrijirea paliativa vizeaza imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si familiilor acestora atunci cand se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori.

HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de acest tip. Organizatia are doua centre cu servicii integrate, in Brasov si Bucuresti, si echipe mobile in Fagaras si Zarnesti, pentru ingrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei 25 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 22.000 de copii si adulti cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.

Partner logo