Prin accesarea acestui site esti deacord cu faptul ca folosim cookies

Fundatia Comunitara Odorheiu Secuiesc: Dotarea tehnică a maternităţii

Campania de strângere de fonduri are ca obiect dotarea tehnică a secţiei de neonatologie a Spitalului Minicipal din Odorheiu Secuiesc, în special pentru sporirea eficienţei intervenţiilor medicale la nou născuţi. Aria geografică prioritară al campaniei este microregiunea Odorhei (rază de activitate de 30km în jurul oraşului Odorheiu Secuiesc). Campania include și combină diverse metode de strângere de fonduri focusând la donatori individuali, cum sunt: cutii de donații, joc de atragere de fonduri, donații online și donaţii prin sms. Donatorii sunt informați prin intermediul mass mediei atât despre locația cât și depsre modalitățile de a dona. Obiecticul financiar stabilit pentru această campanie este de 15.000 RON, din această sumă dorim să achiziţionăm echipamente şi instrumente medicale care vor fi donate spitalului și se vor folosi în asistenţa medicală a nou-născuţilor. Aceste necesităţi au fost identificate în strânsă colaborare cu medicii de la secţia menţionată.

Romania este pe primul loc in Europa privind mortalitatea infantila cauzata de nasterea timpurie a copiilor.

Ingrijirea profesionala necesita tehnologie medicala de ultima generatie. In absenta acesteia, dispozitivele partial sau complet invechite submineaza foarte mult sansele de supravietuire a copiilor.

In 2017, aproape fiecare a 10-a copil nascut la Odorheiu Secuiesc s-au nascut prematur.

Fundatia Comunitara din Odorheiu Secuiesc a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a spori eficienta seciunii de neonatologie din Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc cu ajutorul echipamentelor tehnice speciale.

la sectiune este nevoie de incubator, monitor special, audiometru și aparat de ventilatie pulmonara.

Din fondurile stranse in cadrul campaniei vor fi achizitionate echipamente, care vor fi donate sectiunii spitalului susnumit.

Partner logo