Prin accesarea acestui site esti deacord cu faptul ca folosim cookies

RE:START ROMANIA: ABILITAXI

Proiectul RE:START ROMANIA – ABILITAXI are ca obiectiv principal asigurarea dreptului la transport adaptat al persoanelor cu dizabilități.

Proiectul dorește să faciliteze deplasarea persoanelor cu dizabilități pe raza municipiului București, în condiții speciale de siguranță și comoditate, în mijloace de transport atent adaptate nevoilor acestora, pentru inceput prin operarea a trei masini. Prin implementarea acestui serviciu gratuit, se faciliteaza accesul persoanelor cu dizabilități la programările medicale, la serviciu, la întâlnirile de recuperare, la diverse activități sociale, ajutând în mod indirect la integrarea acestora în societate.

Accesul la serviciu RE:START ROMANIA - ABILITAXI se va realiza pentru beneficiari prin apelarea unui număr de telefon pentru a intra în legătură cu un dispecer. Acesta va face o programare în funcție de necesitatea beneficiarului, disponibilitatea mașinilor și optimizarea rutelor acestora. Șoferul împreună cu asistentul vor merge la locația beneficiarului și îl vor prelua, impreună cu aparținătorul, dupa caz, și vor efectua transportul gratuit.

Partner logo