În total

s-au trimis 14.305SMS-uriSuma strânsă

28.610 euro

 

 

Telefonul copilului: Un apel pierdut, o copilărie pierdută

Campania a avut ca scop atât strângerea de fonduri cât şi educarea populaţiei despre drepturile copilului şi informarea potenţialelor victime despre acest serviciu.

 

Povestea campaniei: Accentuarea crizei financiare a dus la creşterea numărului cazurilor înregistrate la Telefonul Copilului 116 111. Pentru a putea răspunde numărului tot mai mare de apeluri, asociaţia a derulat o campanie cu sprijinul Kanal D, numită „Un apel pierdut, o copilărie pierdută”. Maratonul TV dedicat cauzei a adus într-o singură zi peste 20.000 de EUR. În acelaşi timp, asociaţia a comunicat pe toate canalele media disponibile pentru a educa despre drepturile copilului: outdoor, presă scrisă, radio, online.

 

Rezultate: Numărul sesizărilor a crescut semnificativ în perioada campaniei, iar în ziua maratonului “Un apel pierdut, o copilărie pierdută” – 30 noiembrie, la 116 111 s-au înregistrat 247 de apeluri, cele mai multe înregistrate în anul 2012, intr-o singura zi. Suma strânsă este folosită pentru a dezvolta capacitatea call center-ului de a prelua mai multe strigăte de ajutor: echipa s-a mărit cu trei noi asistenţi sociali care au început activitatea din 1 ianuarie 2013.

Partner logo