Fundatia Pretuieste Viata: pretuiesteviata.ro

Fundatia Pretuieste Viata deruleaza campanii umanitare, pe teme de sanatate, educatie, drepturile omului, advocacy sau pentru un jurnalism de calitate. Conceptul a fost folosit ca o "umbrela" pentru campaniile umanitare gandite si/sau realizate de catre presedintele fundatiei, Andreea Marin, de-a lungul ultimilor 25 ani.

 Intr-o lume in care valorile sunt inversate, in care roata se roteste prea repede pentru a mai vedea ce nevoi are cel pe langa care trecem in graba, in care ne crestem copiii cu teama ca „modelele” si tentatiile oferite la orice pas sunt departe de aspiratiile oamenilor cu cei 7 ani de acasa, intr-o societate in care batranii nostri apun uitati de lume, lipsiti de o elementara ingrijire dupa o viata de munca, "Pretuieste viata" devine locul care aduce impreuna oamenii dispusi sa cladeasca, sa asculte, sa ofere, sa iubeasca, sa gandeasca in spirit de echipa, sa invete, sa calatoreasca pana departe. "Pretuieste viata" e deschiderea spre bine de care avem nevoie pentru a face pasi inainte, partea plina a paharului, spatiul in care cunoastem oamenii care sfintesc locul, eroii zilelor noastre fara nume sonore. Si tu poti fi unul dintre ei, raspunde apelului nostru, avem nevoie de sprijinul tau! Iti multumim!

DESCRIEREA PROIECTULUI:

"Invata sa traiesti frumos si demn in fiecare zi, nu irosi singura ta sansa la viata. Sta in puterea ta sa schimbi ceva in bine in lumea in care traiesti." Acesta este motto-ul ultimului proiect al fundatiei "Pretuieste Viata", infiintata la inceputul anului 2008 de catre Andreea Marin. Acesta isi propune sa sprijine cazuri medicale dificile si pe aceasta cale, a donatiilor prin sms, care se dovedesc de un real ajutor atat pentru oamenii aflati intr-o cumpana in viata, cat si pentru donatori, carora le este mult mai usor sa foloseasca acest instrument, prin intermediul telefoanelor mobile. Foarte multe cazuri umanitare referitoare la boli neasteptate si grave, in mare parte aflate intr-o situatie de urgenta, ajung la Fundatia Pretuieste Viata. In ultimii ani, echipa noastra a salvat multe vieti, prin gasirea de solutii si facilitarea dialogului cu medici si spitale din diverse colturi de tara sau de lume, unde se afla speranta pentru oamenii disperati e ne-au contactat. Pentru cazurile in care adunarea fondurilor necesare unei interventii medicale este imposibila fara sprijinul comunitatii, Pretuieste Viata este un ajutor de nadejde.

 

 

Partner logo