M.A.M.E. : Roxana Lupuletu

Lupuletu Roxana Elena este o tanara in varsta de 27 de ani care, in anul 2013, a suferit un grav accident de masina, ramanand paralizata de la brau in jos. Diagnosticul primit a fost de traumatism mielic T4-T5 si paraplegie spastica. In urma unor complicatii aparute, a suferit numeroase interventii chirurgicale urmate, zi de zi, de multe ore de recuperare medicala (kinetoterapie, masaj, presopunctura, acupunctura).

In ciuda problemelor de sanatate cu care se confrunta de cativa ani, Roxana a ales sa nu se dea batuta si sa isi continue studiile. Astfel, in anul 2011 a absolvit Facultatea de Jurnalism (sectia Comunicare si Relatii Publice) si Facultatea de Drept (sectia Administratie Publica) din Sibiu.

Insa, speranta ca va merge din nou a aparut anul acesta, in urma investigatiilor medicale efectuate la o clinica din Bangkok, Thailanda, unde va beneficia de un tratament inovator urmat de un program complex de recuperare in valoare de aproximativ 92.000 USD.

Toti cei care doresc sa o ajute pe Roxana sa mearga din nou, sunt rugati sa trimita un SMS la numarul 8827, valabil in perioada 15 iunie 2017 – 14 iulie 2017.

Partner logo