Prin accesarea acestui site esti deacord cu faptul ca folosim cookies

SOS Satele Copiilor: Membru de familie

Descrierea organizatiei:

Misiunea SOS Satele Copiilor Romania incepe atunci cand un copil a pierdut dragostea si securitatea familiei sale biologice. Intreaga activitate a asociatiei pune pe primul loc interesul copiilor – integrarea intr-o familie SOS sau sprijinul familiei biologice. Sprijinim astfel dezvoltarea naturala a copilului intr-un mediu familial, ne asiguram ca au acces la educatie si beneficiaza de servicii medicale, preconditiile unui viitor independent pentru fiecare copil.

Descrierea proiectului:

SOS Satele Copiilor Romania recruteaza “membri de familie” care sa faca diferenta in viata copiilor lispiti de dragostea si ingrijirea parintilor. In mod natural, orice copil are dreptul la iubire, educatie si o familie. In realitate, mii de copii sunt separati de familiile lor biologice. Atunci cand nu mai au parinti sau cand familiile nu ii pot sustine, sansele de a se bucura de copilarie, de un viitor bun scad dramatic pentru acesti copii.

De aceea, la SOS Satele Copiilor Romania, ne straduim sa le oferim o a doua sansa, pentru ca ei sa isi poata construi un viitor. In cele 3 Sate SOS, copiii au o mama sociala, frati si surori, adica o familie. Prin intermediul unei donatii lunare, fiecare membru de familie ne va ajuta sa raspundem nevoilor de zi cu zi ale copiilor, vom aisgura suportul educational, emotional si servicii medicale de care au nevoie copiii.

Partner logo