Alte resurse

Poți să donezi, să fii voluntar și să te implici în proiecte sociale, culturale și civice oriunde în România. Vizitează aceste site-uri și vezi câte lucruri se schimbă în țară și cum poți să ajuți și tu.
 
 
Cercurile de donatori - într-un cerc de donatori nu esti singur. Ai acces la organizații care au fost verificate, care vin să-ți explice proiectul pentru care au nevoie de ajutor și să-ți răspundă direct la întrebări și banii tăi devin mult mai mulți pentru că îi donezi alături de alți oameni ca tine. Așa s-au strâns în ultimii 2 ani, în toată țara, 96.000 EUR de la aproximativ 1.000 de donatori. Donația medie este de 150 de lei și proiectele sunt alese de membrii cercurilor de donatori. Dacă sunteți interesați sp participati la o întâlnire de cerc, ele există în București (dedicate proiectelor din toată țara, artei, dezvoltării comunităților rurale sau cetățeniei active), Ploiești, Țara Făgărasului, Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Iași, Alba Iulia, Târgu Mureș, Galați, Covasna și Reghin.
 
Pentru mai multe informații despre cercurile de donatori, scrie-i lui Ionuț Alexandrescu la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Galantom.ro - o platformă de fundraising pentru organizaţii nonguvernamentale care aduc schimbare în diferite domenii de activitate prin proiectele lor. Oricine poate deveni fundraiser pe Galantam și își poate ajuta cauza favorită – fie donându-și ziua de naștere, fie alergând la un maraton. 
 
 
Crestemidei.ro – o platformă dedicată proiectelor culturale din întreaga țară, unde poți susține fotografi, documentariști sau organizatori de festivaluri pentru ca arta să fie accesibilă tuturor.
 Inapoi  Cuprins

Partner logo