Despre campanie:

Pentru că a fi diferit nu înseamnă a fi exclus.

Pentru că fiecare copil este valoros și are dreptul la educație.

Pentru că efortul unui părinte de a susține financiar terapia este uriaș si pentru că e nedrept ca partea financiară să facă diferența, dorim să le oferim împreună o șansă la viitor.

Schimbă viitorul unui copil cu autism din centrul Învingem Autismul! Oferă-i șansă să continue terapia si sa-si atinga potentialul maxim!

Despre organizația Învingem autismul:

Asociatia Învingem Autismul a fost înfiintata în anul 2009, cu scopul de a îmbunatati viata persoanelor afectate de tulburari din spectrul autismului. Asociatia a fost înfiintata ca o continuare a campaniei “Împreuna învingem autismul!”, initiate de Fundatia Romanian Angel Appeal, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si partenerul oficial Fundatia Vodafone România.

Lucruri pe care le facem:

Facilitarea accesului la servicii personalizate de recuperare și integrare socială pentru persoanele cu tulburări din spectrul autismului (TSA);

Facilitarea integrării în învațământul de masă a copiilor cu TSA de vârsta școlară;

Asigurarea accesului persoanelor cu TSA și a familiilor lor la resurse informaționale corecte, complete și adaptate cu privire la diagnostic, servicii, recuperare și asistență specializată;

Creșterea gradului de informare a părintților cu privire la parametrii de dezvoltare tipică a copiilor.

 

 

54.371
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
AUTISM