Despre campanie:

Tinerii supraviețuitori de cancer sunt dovada, pentru fiecare copil bolnav aflat în tratament activ, că experiența luptei împotriva cancerului nu este un sfârșit de drum. Asociația Little People dă startul campaniei ce își propune să aducă subiectul copilului bolnav de cancer în atenția publicului din România, într-un mod pozitiv, pornind de la poveștile de succes ale tinerilor care au învins boala, și care pe perioada tratamentului au beneficiat de serviciile și intervențiile programului de suport psihosocial oferite de specialiștii organizației.

Campania este un exercițiu de solidaritate, o invitație transmisă întregii comunități de a susține un program complex, specializat, recunoscut a fi complementar actului medical, care contribuie la creșterea ratei de supraviețuire a tuturor copiilor bolnavi de cancer din România. Campania respectă standardele etice, având un conținut puternic emoțional, pozitiv, bazat pe puterea propriului exemplu oferit de tineri supraviețuitori.

Direcționarea a 2 euro prin SMS, lună de lună, ne permite să asigurăm accesibilitatea și implementarea programului zilnic de suport psihosocial necesar fiecărui copil bolnav de cancer din România.

Despre organizația Little People:

Asociația Little People s-a născut din inițiativa fondatorilor Katie și Shajjad Rizvi în 1996 în Cluj Napoca din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul de care are nevoie.

În prezent asociația pune la dispoziția domeniului oncopediatric din România și Republica Moldova o serie de servicii de înaltă calitate, programe zilnice de suport psihosocial a pacienților, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital prin proiecte de renovare a camerelor de joacă, donare de aparatură medicală și achiziționarea medicamentelor greu accesibile, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!

Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de strânge fonduri sau pentru a câștiga bani. În cazul în care pacienţii doresc să facem publice anumite poze (de exemplu în cazul întâlnirilor cu celebrităţi), acordul părinţilor este cerut în prealabil.

266.349
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
CANCER