Despre proiect:

FDP – Protagoniști în educație construiește programe și centre de ajutor pentru susținerea părinților și copiilor expuși riscului de excluziune socială. În 2017, asociația le-a cerut donatorilor să le ofere un vot de încredere și se alăture familiei donatorilor recurenți.

„Pornind de la misiunea noastră de a oferi copiilor o șansă la educație, am conștientizat că este momentul să apelăm la această formă con- stantă de donație. Doar așa putem să continuăm să facilităm accesul la servicii sociale de bază/ integrate pentru părinți și copii.”

Despre FDP – Protagoniști în educație

În România, 1 din 5 copii abandonează școala. Principalele motive care duc la abandonul școlar au legătură mai puțin cu performanța actului educativ și cu sistemul scolar, ci mai degrabă cu educația precară a părinților, sărăcia, încrederea redusă pe care părinții o au în sistemul educațional.

Prin proiectele pe care le desfășurăm atât în Bucuresti, cât și în Cluj- Napoca, oferim șansa pentru 350 de copii să meargă la grădiniță și școală. Ajutorul nostru este adaptat și personalizat nevoilor fiecărui copil dintre cei 350. Hrana zilnică, îmbracăminte și încălțăminte, activități socio-educative, ajutor la efectuarea temelor, excursii, activități de consiliere pentru copii și părinți, toate fac parte din modul nostru de a a interveni.

 

83.445
lei strânşi

305
donatori
în 2021

Strada Albești, nr. 14, sector 2
Bucureşti