Despre proiectul Aripi de înger

Proiectul mobilizează comunitatea bihoreană pentru soluționarea unei probleme comunitare foarte mari pentru 60 de copii instituționalizați, un mecanism care deformează vieți și care aduce riscuri pentru comunitate pe termen lung.

“Aripi de înger” își propune să construiască o casă de tip familial și să aducă afecțiune, educație, protecție, îngrijire și speranță pentru 12 de copii abandonați și internați în Centrul de Plasament 2 din Oradea, cu scopul de a preveni marginalizarea socială (abandon școlar, cerșetorie, vagabondaj, dependență de sprijinul comunitar, delicvență juvenilă, prostituție etc.) și de a-i sprijini în dezvoltarea lor socio-psiho-emoțională.

Astfel, prin acest proiect se oferă comunității șansa de a participa la o acțiune de sprijin atât pentru copii, care, la rândul lor, vor avea șansa la o îngrijire mai adecvată, cât și pentru comunitate, care va avea ocazia să intervină în soluționarea unei probleme comunitare.

Despre Asociația Filantropia Oradea:

Asociația Filantropia Oradea este o organizație non-profit care are ca misiune sprijinirea Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei în lucrarea ei social-filantropică săvârșită pentru oameni și comunitățile lor, în duhul învățăturii creștine. În calitate de organizație eparhială, Asociația Filantropia Oradea este membră în Federația Filantropia a Patriarhiei Române.

 

19.330
lei strânşi

44
donatori
în 2021

Str.Roman Ciorogariu 3
Oradea, Bihor