Despre proiectul Donează „O dată și bine”

Susținem promovarea educației, modernizarea și eficientizarea serviciilor medicale, combaterea sărăciei în rândul familiilor și persoanelor varstnice, voluntariat și multe altele. Donează lunar o sumă de bani prin programul „O dată și bine” și alătură-te comunității care crede că „E normal să facem bine”

Despre Fundația Vodafone:

Înființată în anul 1998 ca entitate juridică distinctă și independentă de operațiunile comerciale ale companiei Vodafone, Fundația Vodafone România este o organizație neguvernamentală românească, puternic implicată în sprijinirea comunităților defavorizate de pe întreg teritoriul României.

Prin proiecte finanțate și implementate în parteneriat cu organizații neguvernamentale puternice, Fundația Vodafone România vine în ajutorul celor bolnavi și al persoanelor cu nevoi speciale, sprijină educația copiilor și a tinerilor, încurajează voluntariatul și implicarea socială, ajută vârstnici și familii dezavantajate.

De la înființarea sa şi până în 2018, Fundația Vodafone România a investit în comunități din toată România peste 28 de milioane de euro. Alături de 660 de organizații neguvernamentale, Fundația a dezvoltat 1.104 de proiecte în beneficiul a peste 2,7 milioane de români aflați în situații vulnerabile și a construit 186 de locuințe sociale.

240
lei strânşi

2
donatori
în 2021

Globalworth Tower
Str. Barbu Vacarescu nr. 201
Sector 2 Bucharest, Romania