Despre proiect:

Din 1992 și până în 2018, peste 26.000 de oameni afectați de boli incurabile au primit ajutor și au găsit alinare la hospice Casa Speranței. Pentru a fi siguri că vor continua să ofere același sprijin și în viitor, asociația a început de doi ani o campanie de debit direct.

Proiectul urmărește creșterea numărului de vizite ale echipelor specializate de medici și asistenți sociali (angajați ai fundației), la pacienții Hospice, atât tineri, cât și adulți.

Despre HOSPICE Casa Speranței:

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 26.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

 

191.479
lei strânşi

796
donatori
în 2021

Strada Tămâioarei 121 – 123
București 023642, Sector 2, România
Tel. +40 372 706 210