Despre proiectul “Membru de familie”:

SOS Satele Copiilor România recrutează “membri de familie” care să facă diferența în viața copiilor lipsiți de dragostea și îngrijirea părinților. În mod natural, orice copil are dreptul la iubire, educație și o familie. În realitate, mii de copii sunt separați de familiile lor biologice. Atunci când nu mai au părinți sau când familiile nu îi pot susține, șansele de a se bucura de copilărie, de un viitor bun, scad dramatic pentru acești copii.

De aceea, la SOS Satele Copiilor România, ne străduim să le oferim o a doua șansă, pentru că ei să își poată construi un viitor. În cele patru Sate SOS, copiii au o mamă socială, frați și surori, adică o familie. Prin intermediul unei donații lunare, fiecare membru de familie ne va ajuta să răspundem nevoilor de zi cu zi ale copiilor, vom asigura suportul educațional, emoțional și servicii medicale de care au nevoie copiii.

Despre SOS Satele Copiilor România:

Misiunea SOS Satele Copiilor România începe atunci când un copil a pierdut dragostea și securitatea familiei sale biologice. Întreaga activitate a asociației pune pe primul loc interesul copiilor – integrarea într-o familie SOS sau sprijinul familiei biologice. Sprijinim astfel dezvoltarea naturală a copilului într-un mediu familial, ne asigurăm că au acces la educație și beneficiază de servicii medicale, precondițiile unui viitor independent pentru fiecare copil.

Organizația e prezentă în România de 30 de ani, iar de-a lungul timpului, sute de copii au trecut prin cele patru Sate SOS, iar alte câteva mii de copii și părinți au fost ajutați să depășească situațiile de risc.

Cele patru sate SOS se găsesc în București, Bacău, Brașov și Sibiu, iar pe lângă copiii care locuiesc acolo, organizația are grijă și de ceilalți minori și adolescenți din comunitate, pentru care a înființat centre de zi și centre de consiliere și sprijin.

 

 

2.824.683
lei strânşi

12.286
donatori
în 2021

Calea Floreasca nr 165
Sector 1, Bucureşti
Tel.: 021.668.00.77
e-mail: fundraiser@sos-satelecopiilor.ro