Despre campania “Centrul Stelutelor”

Centrul Stelutelor este un centru de suport, consiliere si recuperare, înființat de Asociația M.A.M.E., în cadrul căruia, anual, aproximativ 150 de copii cu afecțiuni grave și copii care provin din familii sărace beneficiază gratuit de servicii ca: informare și îndrumare medicală, consiliere psihologică individuală și de grup, fiziokinetoterapie, terapie prin artă, logopedie etc.

În cadrul centrului, atât copiii, cât și familiile acestora primesc suportul, atenția și sprijinul de care au nevoie pentru a depăși mai ușor perioada de criză prin care trec.

În ultima perioadă, un număr tot mai mare de părinți ne solicită includerea copiilor lor în programele de recuperare pe care le oferim. Avem nevoie de sprijinul tău pentru ca, împreună, să ajutăm cât mai mulți copii să învingă boala! Donează 2 euro prin SMS la 8844 cu textul “CURAJ” și dă curaj unui copil bolnav să lupte pentru viața lui!

Despre Asociatia M.A.M.E

Asociatia M.A.M.E. – Maternitate, Advocacy, Medicina, Educatie, este o organizație nonprofit, fondată la începutul anului 2009, la inițiativa Mariei Culescu, după ce a fost diagnosticată cu cancer și a trebuit să urmeze tratamentul la o clinică din străinătate.

S-a întors în țară cu dorința de a schimba ceva în bine, astfel a fondat Asociația M.A.M.E. De-a lungul timpului, a încercat să coopteze cât mai multe persoane care să susțină, să se implice și să adere la proiectele inițiate și derulate în cadrul asociației, în beneficiul sistemului medical din România.

Obiectivele asociației sunt: inițierea și derularea de proiecte, campanii și evenimente în beneficiul copiilor, identificarea și ajutorarea pacienților cu afecțiuni grave, protecția socială a copiilor și a părinților aflați în dificultate, derularea de proiecte educaționale și campanii de conștientizare. Însă, principalul scop al activității derulate de echipa Asociației M.A.M.E. va rămâne întotdeauna sprijinirea sistemului medical din România.

52.961
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
CURAJ