Despre campanie:

Compartimentul Clinic Boli Infecțioase Copii Arad este unica secție cu acest profil din județul Arad și printre puținele din țară. Aici sunt vindecați anual între 700 și 1200 de copii cu meningite, encefalite, scarlatine, rujeole, hepatite, enterocolite și multe, multe altele – boli care se transmit, boli care afectează nu doar bolnavul, ci și familia acestuia, colegii de școală sau de grădiniță, adică întreaga colectivitate din care aparține bolnavul.

Ambulatorul pe care ne dorim să îl avem la această secție l-am considerat absolut necesar deoarece oferim posibilitatea de tratare, investigații, diagnosticare a copiilor fără nevoia de spitalizare, aceasta secție fiind de boli infecțioase astfel evităm contagierea copiilor cu mai multe boli.

Oricare dintre copiii noștri poate deveni oricând victima unor boli infecțioase; noi îi vom oferi, cu sprijinul comunității arădene, nu doar tratamentul necesar pentru a se vindeca, ci și un cadru optimist, colorat și vesel pentru acest eveniment nedorit, dar atât de prezent în viața lui.

Despre organizația Cetatea Voluntarilor:

Suntem ONG-ul care a demarat reabilitarea Secției de Boli Infecțioase Copii Arad, unul dintre proiectele prin care ne dorim să arătăm că odată cu implicarea comunității, se poate aduce o schimbare importantă în orașul nostru.

Și nu ne oprim aici, fiindcă avem multe alte idei și proiecte pregătite pentru viitor, la fel de relevante pentru arădeni. Vrem să demonstrăm că totul e posibil când ai o idee, o echipă mare și inimoasă de voluntari, dar și oameni care contribuie activ la îmbunătățirea vieții în orașul lor.

Credem, de altfel, că Cetatea este nucleul întărit al comunității noastre – o formă de fortificație care indiferent de împrejurări, rămâne fermă și stabilă, protejând locuitorii săi.

38.260
SMS-uri trimise

Donează
4€ / lună

Trimite un SMS la
8864

Cod
DRAG