Despre organizație:

Orice persoană, care cunoaște un copil cu probleme de sănătate a cărui familie se confruntă cu greutăți financiare, ne va putea solicita ajutorul (prin completarea unui formular dedicat) și va putea organiza, respectiv se va putea înscrie la unul dintre evenimentele de strngere de fonduri care susțin cauza MagicMakers – “Bursele de sănătate” pentru a își mobiliza comunitatea.

Sumele de bani rezultate din donații vor fi dublate din fonduri dedicate proiectului MagicMakers de sponsorii acestuia și se vor constitui în burse de lunare care vor susține familiile copiilor cu probleme de sănătate.

Cazurile vor fi selectate în urma unui call public desfășurat concomitent pe site-ul MagicMakers (www. magicmakers.ro), promovat prin diverse mijloace de comunicare (mass media, social media, etc). Bursele vor fi acordate lunar, după un proces firesc de verificare.

Despre MagiCAMP:

Pentru copii diagnosticați cu afecțiuni grave și familiile lor:

prin MagiCALL asigurăm îndrumare și suport emoțional;

prin MagicHOME oferim cazare, masă și resurse indispensabile, toate aproape de principalele –centre de oncologie pediatrică din țară;

prin MagicBOX oferim lunar pachete cu produse de bază pentru un trai decent;

prin MagicTICKET oferim vacanțe pentru întreaga familie – pentru mulți, momente unice în viață;

prin MagiCAMP oferim tabere pentru copii cu afecțiuni oncologice, arsuri sau care au pierdut pe cineva drag.

MagiCAMP este o comunitate energică de voluntari și susținători în jurul unei echipe dedicate, uniți cu toții de dorința de a face o diferență reală în viețile copiilor diagnosticați cu boli grave și a familiilor lor.

 

Magic is something you make!

62.145
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
BURSA