Despre campanie:

În România rurală, copiii trăiesc provocări greu de imaginat. Unii dintre ei nu merg la școală pentru că nu au cu ce să se încalțe. Acestor copii, profesorii Teach for Romania le spun că pot. Profesorii în inspiră să nu renunțe. Tu poți ajuta programul si profesorii să își păstreze speranța. Să nu renunțe.

Conform celui mai recent studiu PISA, realizat în anul 2015, România se clasează pe locul 48 din 78 de țări, la nivel mondial. Mai mult, 17% dintre copiii cu vârste între 15 şi 25 de ani nu merg la şcoală sau sunt şomeri, şi din cauza faptului că un sfert dintre ei abandonează ciclul educaţional obligatoriu. Teach for Romania şi-a început în 2014 misiunea de a oferi opţiuni de viaţă, prin educaţie de calitate, pentru fiecare copil din România.

Despre organizația Teach for Romania:

Programul Teach for Romania aparţine unei reţele globale, dezvoltată în anii ‘90 în SUA, atrage absolvenți de top pe care îi sprijină să devină profesori sau învăţători model şi funcţionează în prezent cu succes în peste 45 de ţări, pe 5 continente de peste 25 de ani.

Viziunea Teach for Romania este ca toţi copiii din România să aibă acces la o educaţie de calitate pentru a facilita accesul la opţiuni de viaţă de calitate. Pentru aceasta, Teach for Romania a propus un set specific de interventii care produc schimbarea atât la nivel de clasă, cât şi la nivel de comunitate şi sistem.

Intervenţiile includ promovarea meseriei de profesor ca o opţiune atractivă de carieră în rândul studenţilor, susţinerea profesorilor astfel încât aceştia să aibă impact asupra copiilor în clasă, promovarea ideii că tinerii talentaţi pot face diferenţa în mediile defavorizate.

 

18.832
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
MODEL