Despre campania “O inimă”

O INIMĂ este acțiunea de însănătoșire a Secției de Terapie Intensivă a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu” din București, chemare publică la solidaritate cu copiii ce sunt tratați acolo în condiții nesigure și fără echipamentul necesar.

Fiecare zi în spital este o luptă a doctorilor atât cu afecțiunile grave ale copiilor, dar și cu lipsa soluțiilor pe termen scurt și lung pentru întreținerea pacienților în condiții favorabile depășirii acestei vulnerabilități extreme.

Despre Asociația Sonia Maria:

Asociația Sonia Maria a luat ființă în anul 2013 ca urmare a experiențelor și situațiilor medicale prin care a trecut o fetiță pe nume Sonia. Având ca scop inițial apărarea și sprijinirea copiiilor ce suferă de malformații cardiace și hipoacuzie, mama Soniei, Oana Geambașu, fondator al Asociației Sonia Maria, a intermediat transferul în străinătate al copiilor născuți cu malformații cardiace ce necesitau intervenții chirurgicale și a adus în România un program nou de intervenție timpurie, destinat copiilor diagnosticati cu pierdere de auz.

În anul 2014 a lucrat la dezvoltarea proiectului de lege pentru implementarea screening-ului auditiv la nivel national.

Experiența cercetării asociației în acest domeniu a stat baza construirii programului de screening auditiv neonatal dezvoltat de Ministerul Sănătății în anul 2016.

În continuare, Asociația Sonia Maria are ca scop derularea de programe ce facilitează accesul tuturor pacienților la servicii de asistență medicală de calitate.

69.045
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
INIMA