Despre campanie:

Vrem să lansăm primul centru de escaladă pentru copii cu dizabilități din Europa. Așa vom crește numărul de copii și tineri cu nevoi speciale susținuți de la 200 pe an, la 2.000 pe an. Pentru asta avem nevoie de 100.000 Euro, pe care ne-am propus să îi strângem printr-o campanie de fundraising.

Copiii și tinerii cu deficiențe de vedere din România trăiesc izolați, adesea marginalizați, cu perspective foarte mici de a se integra și, din păcate, avem cea mai mare rata de șomaj din Europa (90%). În ultimiii trei ani, copiii și tinerii care au făcut terapie la Climb Again s-au transformat complet.

Au devenit modele pentru ceilalți și au câștigat medalii la campionate internaționale de paraclimbing. Au învățat să meargă singuri prin București cu mijloacele de transport în comun, iar acum este momentul să ajutăm mai mult, să creștem impactul pentru mai multi copii și pentru asta vrem să lansăm primul Centru pentru copii cu dizabilități din Europa.

Avem nevoie de suport pentru susținerea costurilor lunare pentru fiecare beneficiar (NOTA: beneficiarii primesc servicii integral gratuite de la Climb Again)

Despre organizația Climb Again:

Misiunea Climb Again este de a oferi o viață normală persoanelor cu dizabilități – adică să le creeze un cadru în care să își atingă potențialul lor, la fel cum fac persoanele fără dizabilități, cu focus pe dezvoltarea abilităților de viață independentă și de reintegrare socială.

Asociația Climb Again este o organizație non-guvernamentală afiliată la Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE), fondată și condusă de Claudiu Miu, fost campion balcanic de escaladă.

Credem că misiunea noastră e întregită de sprijinul psihologic, terapeutic, social și material pe care îl acordăm tinerilor cu dizabilități, în special acelora cu deficiență de vedere. Lucrăm cu ei atât în sens terapeutic, cât și cu perspective competiționale, în conformitate cu normativele emise de Federația Română de Alpinism și Escaladă și cu cerințele strategiilor elaborate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Organizăm sesiuni în Centrul Climb Again, în centrele comerciale de escaladă din București și în panourile special construite de noi în sălile de sport din cadrul școlilor speciale, și am organizat și caravane în țară la școlile de profil.

 

39.628
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
VEZI