Îți amintești ultima dată când te-au bătut pantofii? Ai simțit că durerea îți ajunge până la creier, cu fiecare pas! Ai căzut pe canapea și i-ai dat cu piciorul cât mai departe. Ai simțit că dacă i-ai purta încă două minute, ai exploda.

Știai că pentru o persoană cu dizabilități un scaun rulant nepotrivit este ca o pereche de pantofi dureroși, inconfortabili? Singura diferență este că trebuie să stea în scaunul rulant în fiecare zi, oră de oră.

În România, mii de persoane cu dizabilități motorii primesc scaune rulante nepotrivite lor, an de an. Scaunele rulante pot cauza durere și, uneori, reprezintă un pericol pentru sănătatea acestora.

Însă nu trebuie să fie așa.

Până în prezent, Fundația Motivation România a donat peste 29.000 de scaune rulante.

Peste 29.000 de copii și adulți merg acum la școală, practică sport, ies cu prietenii și se bucură de viață.

Ajută-ne să ne ducem misiunea mai departe!

Trimite un SMS cu cuvântul ACTIV la 8844 și donează 2 euro lunar pentru a reda mobilitatea persoanelor cu dizabilități prin scaune rulante adaptate și alte echipamente de mobilitate potrivite nevoilor lor.

Despre Fundaţia Motivation:

Fundația Motivation este o organizație neguvernamentală creată în 1995, singura din țară care oferă echipamente și servicii de mobilitate și viață independentă persoanelor în scaun rulant. Până acum, am redat libertatea de mișcare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 29.000 de persoane cu dizabilități din România. Prin Fondul Scaunelor Rulante, donăm an de an peste 1.000 de scaune rulante și alte echipamente de mobilitate personalizate copiilor și adulților cu dizabilități. Sistemul public de sănătate acordă dreptul la un astfel de echipament odată la 3 ani, însa costul acoperit este insuficient pentru un echipament de calitate. Lipsa unui scaun rulant pe măsură, sau a unui echipament de mobilitate nepotrivit, condamnă utilizatorul la grave probleme de sănătate, la depresie și izolare, sau chiar la deces. Un echipament de mobilitate personalizat redă mobilitatea și speranța într-o viață activă.

26.630
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8844

Cod
ACTIV