Cu o prezenţă de peste 30 de ani în România,  concretizaţi în implicare sociala și schimbări pozitive în viața a sute de mii de copii și adulți din cele mai vulnerabile  comunități, noi vă spunem tuturor: CONTINUĂM SĂ ÎNVĂȚĂM. Dăruim educație pentru că educația este transformatoare, este cea care stă la baza  evoluției unui popor.

Se spune că binele se face în liniște.  Dar atunci când se și află, Binele devine mai mult.  

Fie că vorbim despre profesori, psihologi, asistenți sociali, donatori individuali și companii de bine, voluntari sau angajați, aceṣtia ne-au ajutat să avem un impact major în educație, protecție socială, sănătate, antreprenoriat social și dezvoltare rurală, intervenții în situații de urgență.

Munca noastră este continuă, acum mai importantă ca niciodată, sistemul de educaţie din România fiind mereu în lumina reflectoarelor. Credem în dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și de la oraș și de aceea în comunitățile rurale desfășurăm programe pe termen lung, cu focus pe accesul la educație de calitate și protecția copilului. ​

Derulăm campanii pentru a strânge donații: încălțăminte de iarnă, tabere de vară, cadouri de Crăciun, kit-uri de igienă, pachete cu alimente și intervenim cu ajutor de necessitate oricând e nevoie. Reabilităm școli din satele românești și ne implicăm integral în dezvoltarea comunităților, pentru a veni în sprijinul educației copiilor vulnerabili. ​Suntem prezenți în viața copiilor încă din grădiniță și îi ținem de mână până la facultate prin programele pe care le desfășurăm.

Fii alături de noi și dăruiește educație! CITEȘTE MAI MULTE AICI:   https://worldvision.ro/

Despre World Vision România

World Vision România este o organizaţie care desfăşoară programe de educaţie, intervenţie umanitară, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului. Organizaţia se concentrează asupra serviciilor dedicate copiilor, familiilor şi comunităţilor, în scopul depăşirii sărăciei şi nedreptăţii. Fundaţia lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen. World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International, prezent în aproape 100 de ţări din întreaga lume. Suntem de peste 30 de ani prezenți în România și sprijinim anual sute de mii de copii și adulți din cele mai vulnerabile comunități. Puteți regăsi mai multe informații pe www.worldvision.ro

48.390
SMS-uri trimise

Donează
4€ / lună

Trimite un SMS la
8864

Cod
SPERANTA