Despre campanie:

Cei mai multi dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni grave vin din familii cu o situație financiară precară, vin din provincie în puținele centre specializate din țară.

Unul dintre părinți – în general mama – va fi întotdeauna cu copilul, iar cheltuielile cu transportul, cazarea și hrana într-un oraș mare sunt uneori bariere care duc la amânări sau chiar la renunțarea la tratament. Alteori mama sau tatăl care vine cu copilul la tratament rămâne cu copilul dormind fie pe un scaun, fie în patul copilului, fără un loc propriu cu minimum de infrastructură necesară (ex. duș, mașină de spălat, etc.).

MagicHOME nu este doar un acoperiș deasupra capului, un loc unde să se poată odihni, să poată face un duș, să poată spăla haine. Este un loc care ține familiile împreună, un spatiu curat si primitor, în care parintii pot petrece timp alaturi de copii.

Despre organizația MagiCAMP:

Proiectele Asociației MagiCAMP susțin copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora, de la momentul primei suspiciuni asupra bolii până după încheierea tratamentului.

Pentru copii diagnosticați cu afecțiuni grave și familiile lor:

prin MagiCALL asigurăm îndrumare și suport emoțional;

prin MagicHOME oferim cazare, masă și resurse indispensabile, toate aproape de principalele –centre de oncologie pediatrică din țară;

prin MagicBOX oferim lunar pachete cu produse de bază pentru un trai decent;

prin MagicTICKET oferim vacanțe pentru întreaga familie – pentru mulți, momente unice în viață;

prin MagiCAMP oferim tabere pentru copii cu afecțiuni oncologice, arsuri sau care au pierdut pe cineva drag.

MagiCAMP este o comunitate energică de voluntari și susținători în jurul unei echipe dedicate, uniți cu toții de dorința de a face o diferență reală în viețile copiilor diagnosticați cu boli grave și a familiilor lor.

Magic is something you make!

3.913.615
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună la 8844
Cod: MAGIC