Asociația Misiunea Speranță pentru România se implică din anul 2009 în ajutorarea cazurilor umanitare și sociale, cum ar fi: adulți și copii bolnavi de Cancer, Leucemie sau alte boli grave, copiii străzii, bătrânii străzii, familii sărace, etc.

La 29 de ani Ana, soție și mamă, se confruntă cu o luptă crâncenă cu boala pentru a-și păstra viața: Leucemie acută. Ana a învățat să prețuiască fiecare clipă de fericire alături de cei dragi. În sufletul ei curge dragostea necondiționată pentru băiețelul ei în vârstă de 4 ani, care abia a început să descopere minunile lumii. Ea vrea să fie ghidul dulce al copilăriei lui, să îi ofere zâmbete și să îi fie aproape în fiecare moment important. Cu toate acestea, boala necruțătoare de care suferă, Leucemia, a ales să îi schimbe cursul vieții într-un mod neașteptat și nemilos. Boala a debutat rapid și brutal, lăsând-o pe Ana cu o singură șansă la supraviețuire – un transplant de măduvă osoasă. Pentru aceasta, ea s-a îndreptat spre Turcia, unde speră să găsească lumină în mijlocul întunericului. Costurile tratamentului început sunt însă extrem de mari, iar fiecare donație devine o rază de speranță pentru Ana și băiețelul ei.

Fiecare gest mic de sprijin aduce fericire și curaj în lupta ei pentru viață. Ana apelează la generozitatea voastră pentru a putea strânge suma de 28.600 Euro, ce reprezintă o parte din costurile tratamentului și ale intervenției chirurgicale de transplant medular efectuate la Clinica Emsey din Turcia. Ana are nevoie de toată susținerea în aceste momente deosebit de grele! Fiecare donație o aduce pe Ana mai aproape de șansa de a-și îmbrățișa băiețelul și de a continua să picteze viața lor cu bucurie și iubire.

124
SMS-uri trimise

Donează
2€

Trimite un SMS la
8837