Facem copiii bolnavi de cancer să se simtă ACASĂ oriunde s-ar afla

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule

Pentru mii de copii din Romania, salonul de spital este ACASĂ. Pentru sute de alți copii diagnosticați anual cu cancer, patul de spital devine noul ACASĂ, iar pentru părinții lor ACASĂ se transformă în scaunul de la căpătâiul copiilor, un purgatoriu continuu în care se afundă zi de zi, lipsiți de susținere, speranță, de o vorbă bună ori de încurajare.

Pentru acești copii și părinții lor derulăm campania Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule, în cadrul căreia în fiecare zi, cei mici vor avea parte de o surpriză pregătită de Fundația Zurli, astfel încât ei să aibă astfel un motiv să aștepte cu nerăbdare ziua de mâine și să se gândească: “Oare mâine ce mesaje de iubire primim? Astăzi cine vine la noi?”.

Într-o zi o să vină un clovn, într-o zi un magician, într-o altă zi un actor care le citește o poveste, în alte zile creăm evenimente care să le redea zâmbetul și speranța sau le trimitem cadouri.

Fundația Zurli face deja acest lucru, de câteva ori pe an, iar anul acesta și-a propus să ajungă zilnic în secțiile de oncopediatrie. Cancerul se trăiește în fiecare zi în secțiile de oncopediatrie, nu doar de Paște, de Crăciun, de 8 martie și de 1 Iunie.

Facem tot ce ne stă în putință pentru ca ACASĂ să fie bucurie și speranță pentru cei mai eroi dintre eroi, copii care se luptă cu cancerul în cele 11 secții de oncologie pediatrică din România. Nu îi putem vindeca de cancer, dar împreună le putem da putere să lupte.

Fundația Zurli are misiunea să-i facă pe Copiii cu Branule să se simtă ACASĂ oriunde ar fi.

Pentru că ACASĂ este locul unde cineva are grijă de tine. ACASĂ este locul unde cineva luptă pentru tine. ACASĂ e locul unde cineva crede în tine. ACASĂ este locul unde cineva te ascultă, te vede și te protejează. ACASĂ este locul unde râzi, unde povestești și crezi că ziua de mâine va fi mai bună decât cea de azi.

ACASĂ e acolo unde toată dragostea necondiționată ajunge la tine și îți dă puterea să mergi mai departe.

Ne propunem să aducem zi de zi bucurie în secțiile de oncopediatrie.

Toate campaniile și proiectele Fundației Zurli sunt detaliate pe www.fundatiazurli.ro, dar și pe conturile de social media (Facebook, Instagram și YouTube) ale Fundației Zurli.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în a duce la bun final proiectul O casă pentru Sarah și pe care care am avut bucuria să îl inițiem. Anul trecut, donațiile strânse prin campania dedicată proiectului O casă pentru Sarah, au fost redirecționate către beneficiar, pentru a începe implementarea propriu zisă a proiectului.

72.839
SMS-uri trimise

Donează
2€ /luna

Trimite un SMS la
8845

Cod
ACASA