Asociaţia “Sansa Ta” s-a constituit în anul 2011 la iniţiativa unui grup de tineri, care doresc sa ajute copiii sarmani, și de peste 10 ani deruleaza proiecte mari si mici, in folosul persoanelor defavorizate. Asociatia Sansa Ta, este un ONG non-profit, care doreste sa promoveze prin proiecte sociale, educationale, sportive, dreptul la o viata mai buna pentru familiile cu copii aflate in situatii de risc in vederea prevenirii abandonului familial și scolar, a marginalizarii, sprijinind integrarea în societate. Programele noastre se adreseaza si altor categorii defavorizate (copii/tineri institutionalizati si postinstitutionalizati, persoane fara adapost, etc). Asociația Șansa Ta lucrează cu copii proveniți din medii defavorizate, care prezintă risc de abandon școlar și lipsă de supraveghere parentală de peste 10 ani în cadrul Centrului de Zi din comuna Bilciurești, jud. Dâmbovița.

Am organizat pentru acești copii forme de pregătire școlară, tabere de vară, activități educative și de petrecere a timpului liber, contribuind astfel la reducerea abandonului școlar și reintegrarea în familie, școală și societate.

Prezentul proiect va schimba pe termen scurt condițiile de viață ale celor 12 copii, care reprezintă grupul țintă, oferindu-le un adăpost sigur și permanent și îngrijjire corespunzătoare vârstei. Copiii care vor fi cuprinși în proiect vor beneficia de următoarele servicii: – Stabilirea măsurii de protecție și reevaluarea acesteia în termenele legale; – Masa și casă permanente, protecție din partea unor asistenți sociali pregătiți; – Sprijin și educație în vederea integrării sociale, școlare și profesionale; – Sprijin pentru integrarea în viața independentă la majorat; – Activități recreative, de petrecere a timpului liber, la fel ca orice copil care trăiește într-o familie.

310
SMS-uri trimise

Donează
2€ /luna

Trimite un SMS la
8845

Cod
NOI