Asociația Glasul Vieții este unul dintre principalii actori din sfera domeniului social din România. In ultimii 10 ani, am desfășurat activități în cele mai defavorizate zone din regiunea Moldovei, oferind sprijin material și acces la educație pentru zeci de mii de copii – 10,233 de beneficiari în monitorizare continuă, din Moldova și alte zone ale țării. În același timp, oferim ajutor permanent unui număr de 3,000 de familii greu încercate de sărăcie.

Alături de voluntarii și ostenitorii Asociației Glasul Vieții, în jurul nostru s-a constituit un nucleu al faptelor bune, alcătuit din mii de oameni cu suflet mare, gata să răspundă nevoilor tot mai mari ale persoanelor aflate în risc de excluziune socială.

Clinica Veronica a apărut ca urmare a pierderii vieților mai multor mame neasigurate, cu mulți copii, printre care și Veronica. Veronica Popa, astăzi mutată la Domnul, mamă a 5 copii minunați dintr-o comună a județului Iași, a fost diagnosticată cu o tumoră osoasă malignă la finalul anului 2021 după ce, timp de câțiva ani, din lipsa resurselor financiare, dreptul la sănătate nu i-a fost asigurat. Am încercat să facem tot ceea ce a fost posibil, alături de medicii cu suflet bun care ne-au venit în ajutor, pentru a-i atenua durerile cumplite și a-i oferi cele mai bune îngrijiri. Am sperat că, printr-o minune, vom avea o șansă în lupta cu un cancer deosebit de agresiv.

Din păcate, a fost mult prea târziu! Sunt mii de mame și copii, pe umerii cărora stă viitorul României de mâine și care își cer dreptul la sănătate!

Deoarece un proiect medico-social de asemenea amploare depășește cu mult posibilitățile noastre limitate, și asta pentru că doar achiziționarea de aparatură medicală modernă, absolut necesară secției de imagistică depășește suma de 2.000.000 de Euro, vă invităm să dăruiți un gram de sănătate!

1.767
SMS-uri trimise

Donează
2€ / lună

Trimite un SMS la
8845

Cod
VERONICA