Sache este un personaj real care a adunat o echipă de oameni muncitori, profesioniști, entuziaști și hotărâți să dea un sens muncii lor, sub umbrela unui proiect ancorat în realitatea socială.Sache a învățat o generație întreagă de studenți ce mult înseamnă să nu faci rău animalelor. Și multe generații de animale ce înseamnă o viață bună. Suntem un proiect de antreprenoriat social, un centru de reabilitare a animalelor, un centru de educație si performanță.

Ceea ce numim ” altruism eficient”, ” misiune socială”, ” responsabilitate socială”, ” întreprindere socială” , nu mai sunt termeni idealiști, ci aici s-au întâlnit cu știința, cu medicina veterinară și au creat un organism curând sustenabil și demult necesar.Construim acum primul spital veterinar social din țară, unde fiecare animal are o șansă, indiferent că nu are pe nimeni sau provine dintr-o familie vulnerabilă.Cele mai multe animale mor în chinuri din cauza unor afecțiuni banale, pentru că nu există locuri unde pot fi duse gratuit.

80% DINTRE PROPRIETARII DE CÂINI DIN ROMÂNIA NU ÎȘI PERMIT SĂ AJUNGĂ LA VETERINAR. 0% DINTRE ANIMALELE DE PE STRADĂ ÎȘI PERMIT SĂ AJUNGĂ LA VETERINAR.

Realitatea în care trăiesc animalele din România este sumbră. Un animal cu adevărat fericit și sănătos are nevoi din cele mai diverse. Povestea celor mai puțin norocoase devine cu adevărat tragică, atunci când majoritatea copleșitoare a oamenilor nu-și permit să le ofere strictul necesar pentru o viață sănătoasă, în siguranță, sau când nu pot oferi primul ajutor animalelor și mai puțin norocoase, cele care nu au o familie. Nici măcar oamenii care își permit să le ajute uneori nu pot face față nevoii imense de ajutor pentru animalele vulnerabile, în ciuda eforturilor supraomenești depuse în mod constant.

3.920
SMS-uri trimise

Donează
2€ / luna

Trimite un SMS la
8845

Cod
VET